Crash Course Transformeren

VNG Leergang Transformeren = Samen leren

We willen je versterken in jouw persoonlijke drive om maatschappelijk verschil te maken en resultaten te boeken.

Wil en durf jij het leerproces aan te gaan waarbij jouw rol, de rol van jouw gemeente en het samenspel met de samenleving dé onderwerpen van gesprek zijn? Samen werken met maatschappelijke initiatiefnemers aan perspectief met jouw urgente vraagstuk als voertuig. Midden in een broedplaats: waar samen leren en werken samenkomt.

Werk jij in een gemeente als beleidsadviseur, leidinggevende, directeur of wethouder? Ben je in de praktijk bezig met transformatie van urgente maatschappelijke vraagstukken? Je weet wel ongeveer wie je spelers in de gemeente zijn, maar je weet nog niet precies hoe nu echt stappen te maken met deze partijen. Jij zou graag op een lerende manier gezamenlijk vooruit willen komen in de samenwerking en in de inhouden het écht anders doen met de spelers buiten én binnen de gemeente!

Lees dan hier verder..........

Logo Shared Value CentreNaar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »