Netwerkwandeling

Loop je ook mee met de netwerkwandeling op de Zuid-Veluwe?

Ten noorden van Arnhem wandelen in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op één van de landgoederen zoals Warnsborn, Mariëndaal en Rhederoord of de parken in de stad zoals Sonsbeek en Immerloo?

De natuur als inspiratiebron

Wandelend netwerken in de natuur brengt ontspanning en stimuleert het creërend vermogen, geeft nieuwe energie en nieuwe ideeën.Tijdens de netwerkwandelingen is er alle gelegenheid om onderling contacten te leggen, kennis en informatie uit te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, te inspireren en mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken.

Zorg voor stevige schoenen, bij voorkeur wandelschoenen Voor het geval dat, regenkleding en een kleine rugzak. 

 

De wandeling start om 09.00 uur vanaf Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

Een wandeling duurt ongeveer 2 uur. 

Aan de netwerkwandelingen zijn geen kosten verbonden. 

 Naar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »