Netwerkwandeling

Loop je ook mee met de netwerkwandeling op de Zuid-Veluwe?

Ten noorden van Arnhem wandelen in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op één van de landgoederen zoals Warnsborn, Mariëndaal en Rhederoord of de parken in de stad zoals Sonsbeek en Immerloo?

De natuur als inspiratiebron

Wandelend netwerken in de natuur brengt ontspanning en stimuleert het creërend vermogen, geeft nieuwe energie en nieuwe ideeën.Tijdens de netwerkwandelingen is er alle gelegenheid om onderling contacten te leggen, kennis en informatie uit te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, te inspireren en mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken.

Zorg voor stevige schoenen, bij voorkeur wandelschoenen Voor het geval dat, regenkleding en een kleine rugzak. 

 

De wandeling start om 09.00 uur vanaf Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

Een wandeling duurt ongeveer 2 uur. 

Aan de netwerkwandelingen zijn geen kosten verbonden. 

 Naar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »