Netwerkwandeling

Loop je met ons mee?

Onder het motto "Het Begint Bij Jezelf" zet je letterlijk met deze NetwerkWandeling de eerste Stap. Iedereen creëert al doende zijn eigen karakteristieke pad. Of je uiteindelijk terecht komt, daar waar je op je plek bent, heeft te maken met de kwaliteit en richting van de stappen die je zet. Ken je ook dat gevoel? Om een volgende stap te willen maken? 

Zhuangzi (China, 369 BC - 286 BC) zei het zo: "Een pad ontstaat door erop te lopen".

Stel je eens voor hoe je volgende stap er uit ziet? En wat is er dan voor nodig om daar te komen? Hoe klein of groot die eerste stap ook is. Die eerste crusiale stap begint bij jezelf.

En daarvoor gebruiken we de natuur als inspiratiebron. Even ten westen van Arnhem, in de omgeving van Oosterbeek gaan we heerlijk wandelen op het prachtige heuvelachtig landgoed Mariëndaal. Iedere deelnemer haalt er zelf uit wat er in zit. Met wandelen komt niet alleen je lijf in beweging maar ook je geest! Loop je met ons mee? En neem gerust nog iemand mee.

Startlocatie: Landgoed Boschveld en Mariëndaal, Parkeerplaats Airborne Begraafplaats, van Limburg Stirumweg 38, OOSTERBEEK.

  

Starttijd: 09.00 uur

Aantal km: 7 á 8

Deelname is gratis en op eigen risico

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.

De NetwerkWandeling is een initiatief van Ronald Verhaaf & Alice Pereboom, www.stappenmaken.nuNaar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »