Netwerkwandeling

Loop je ook mee?

Ken je ook dat gevoel? Om een volgende stap te willen maken? Onder het motto "Het Begint Bij Jezelf" zet je letterlijk de eerste Stappen met een een NetwerkWandeling.

Stel je eens voor hoe je volgende stap er uit ziet? En wat is er dan voor nodig om daar te komen? Hoe klein of groot die eerste stap ook is. Die eerste crusiale stap begint bij jezelf. En daarvoor gebruiken we de natuur als inspiratiebron.

Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op het landgoed Beekhuizen..

Startlocatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

Starttijd: 09.00 uur

Deelname is gratis en op eigen risico

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.

De NetwerkWandeling is een initiatief van Ronald Verhaaf & Alice Pereboom, www.stappenmaken.nuNaar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »