Netwerkwandeling

Loop je ook met ons mee?

Al lopend met elkaar in gesprek, vragen stellen, kennis delen en je stappen zetten. Loop het pad van de onbegrensde mogelijkheden. Met de natuur als inspiratiebron. Breng je lijf en geest in beweging. Beweging is een voorwaarde voor ontwikkeling.

Waar je het best op je plek bent, daar wil je aankomen.

Loop je met ons mee? En neem gerust nog iemand mee.

Ontmoet de trainers Alice Pereboom en Ronald Verhaaf tijdens een ontspannen wandelsessie. Zij vertellen je ook graag meer over hun initiatief StappenMaken.Nu en de mooie training Professioneel Floreren.

Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op het landgoed Beekhuizen..

De wandeling start om 09.00 uur vanaf Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur, afstand rond 7 km.

Eten & Drinken, kleding advies
Neem zelf wat drinken en eten mee; onderweg is (meestal) geen horeca gelegheid. Zorg voor stevige schoenen, bij voorkeur wandelschoenen Voor het geval dat, regenkleding en een kleine rugzak.

Aan de netwerkwandelingen zijn geen kosten verbonden.

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.

De NetwerkWandeling is een initiatief van Ronald Verhaaf & Alice Pereboom, www.stappenmaken.nuNaar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »