Netwerkwandeling

Loopbaanboost

Wil je misschien je loopbaan een boost geven? Ben je op zoek naar ander werk? Heb je ideeën om voor jezelf te beginnen? Wil je weten wat voor jou nu echt belangrijk is in het leven? Wil je weten wat je tegenhoudt? Loop dan met ons mee.

Met behulp van leuke korte werkvormen ga je al lopend met deze of andere vragen aan de slag. Breng je lijf en geest in beweging. "Waar je het best op je plek bent, daar wil je aankomen". Loop je met ons mee? 

TIP: Maak een korte wandeling en ga eens keer in gedachten met een van deze vragen aan de slag. Schrijf, als je terugkomt, de vraag en het antwoord op, kijk er nog eens goed naar Wat zou je dan zelf willen of kunnen doen? Wees eerlijk tegen jezelf. Neem de vraag en het antwoord, als je wil, mee naar de netwerkwandeling.

Ontmoet de trainers Alice Pereboom en Ronald Verhaaf tijdens een ontspannen wandelsessie. Laat je inspireren door de natuur en loop samen met hen het pad van de onbegrensde mogelijkheden.

Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op het landgoed Beekhuizen..

De wandeling start om 09.30 uur vanaf Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

 

De wandeling duurt ongeveer 2 uur, afstand rond de 8 km.

Eten & Drinken, kleding advies
Neem zelf wat drinken en eten mee; onderweg is (meestal) geen horeca gelegheid. Zorg voor stevige schoenen, bij voorkeur wandelschoenen. Voor het geval dat, regenkleding en een kleine rugzak.

Aan de netwerkwandelingen zijn geen kosten verbonden.

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.

Deze CochingsWandeling is een initiatief van Ronald Verhaaf & Alice Pereboom, www.stappenmaken.nu

25-09-2017 heide  Naar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »