Netwerkwandeling

Loopbaanboost

Wil je misschien je loopbaan een boost geven? Ben je op zoek naar ander werk? Heb je ideeën om voor jezelf te beginnen? Wil je weten wat voor jou nu echt belangrijk is in het leven? Wil je weten wat je tegenhoudt? Loop dan met ons mee.

Met behulp van leuke korte werkvormen ga je al lopend met deze of andere vragen aan de slag. Breng je lijf en geest in beweging. "Waar je het best op je plek bent, daar wil je aankomen". Loop je met ons mee? 

TIP: Maak een korte wandeling en ga eens keer in gedachten met een van deze vragen aan de slag. Schrijf, als je terugkomt, de vraag en het antwoord op, kijk er nog eens goed naar Wat zou je dan zelf willen of kunnen doen? Wees eerlijk tegen jezelf. Neem de vraag en het antwoord, als je wil, mee naar de netwerkwandeling.

Ontmoet de trainers Alice Pereboom en Ronald Verhaaf tijdens een ontspannen wandelsessie. Laat je inspireren door de natuur en loop samen met hen het pad van de onbegrensde mogelijkheden.

Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op het landgoed Beekhuizen..

De wandeling start om 09.30 uur vanaf Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

 

De wandeling duurt ongeveer 2 uur, afstand rond de 8 km.

Eten & Drinken, kleding advies
Neem zelf wat drinken en eten mee; onderweg is (meestal) geen horeca gelegheid. Zorg voor stevige schoenen, bij voorkeur wandelschoenen. Voor het geval dat, regenkleding en een kleine rugzak.

Aan de netwerkwandelingen zijn geen kosten verbonden.

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.

Deze CochingsWandeling is een initiatief van Ronald Verhaaf & Alice Pereboom, www.stappenmaken.nu

25-09-2017 heide  Naar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »