Netwerkwandeling De Steeg

Loop je ook mee met de netwerkwandeling?

Ten noorden van Arnhem wandelen in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op één van de landgoederen zoals Warnsborn, Mariëndaal en Rhederoord? 

Elkaar leren kennen, vertellen waar je mee bezig bent, wat je wensbeeld is voor de toekomst, ondernemerschap en je hulpvraag stellen zijn onderwerpen die tijdens de wandeling de revue passeren. Onderweg even stilstaan bij prachtige vergezichten en misschien wel wild spotten.

De netwerkwandelingen hebben een vrijblijvend karakter met een vleugje coaching. Met andere woorden, wil je tijdens de netwerkwandeling een bepaald onderwerp of thema bespreken of heb je een specifieke vraag dan is daar uiteraard ruimte voor.

Deze keer start de netwerkwandeling vanuit De Steeg, gemeente Rheden. De tocht duurt ongeveer twee uur en start om 09.00 uur. Deelname is gratis en op eigen risico.

Startadres: De Boecop, Diepesteeg 1, 6994 CC De Steeg. 

De Boecop

De Boecop is een voormalige kerk en pastorie die door een burgerinitiatief wordt gerestaureerd en voor allerlei bijeenkomsten wordt gebruikt. Na de wandeltocht is er gelegeheid om in de Boecop koffie of thee te nuttigen en eventueel deel te nemen aan een korte rondleiding. Wil je meer weer weten over de historie van De Boecop klik dan hier om op de webite te kijken.

Tegenover De Boecop is parkeergelegenheid. Naast de kerk is beperkt parkeergelegenheid. We starten achter in de tuin van De Boecop. 

Wel graag even aanmelden. Naar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »