Netwerkwandeling De Steeg

Loop je ook mee met de netwerkwandeling?

Ten noorden van Arnhem wandelen in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op één van de landgoederen zoals Warnsborn, Mariëndaal en Rhederoord? 

Elkaar leren kennen, vertellen waar je mee bezig bent, wat je wensbeeld is voor de toekomst, ondernemerschap en je hulpvraag stellen zijn onderwerpen die tijdens de wandeling de revue passeren. Onderweg even stilstaan bij prachtige vergezichten en misschien wel wild spotten.

De netwerkwandelingen hebben een vrijblijvend karakter met een vleugje coaching. Met andere woorden, wil je tijdens de netwerkwandeling een bepaald onderwerp of thema bespreken of heb je een specifieke vraag dan is daar uiteraard ruimte voor.

Deze keer start de netwerkwandeling vanuit De Steeg, gemeente Rheden. De tocht duurt ongeveer twee uur en start om 09.00 uur. Deelname is gratis en op eigen risico.

Startadres: De Boecop, Diepesteeg 1, 6994 CC De Steeg. 

De Boecop

De Boecop is een voormalige kerk en pastorie die door een burgerinitiatief wordt gerestaureerd en voor allerlei bijeenkomsten wordt gebruikt. Na de wandeltocht is er gelegeheid om in de Boecop koffie of thee te nuttigen en eventueel deel te nemen aan een korte rondleiding. Wil je meer weer weten over de historie van De Boecop klik dan hier om op de webite te kijken.

Tegenover De Boecop is parkeergelegenheid. Naast de kerk is beperkt parkeergelegenheid. We starten achter in de tuin van De Boecop. 

Wel graag even aanmelden. Naar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »