Nieuwe werkvorm 'Somatrix'

Hans Velders: De SOMATRIX werkvorm heb ik in de afgelopen 15 jaar mogen ontdekken en perfectioneren. De basis om dit goed te doen ligt in de ervaringskennis van het oplossen van trauma's. Daarin leerde ik zien wat nu precies de pure biologische behoefte is van het lichaam zelf (als organisme) en welke ongezonde lichamelijke dynamiek door de mens zelf (onbewust) in stand wordt gehouden door belemmerende oordelen over zichzelf, anderen en/of het leven.

Wat is Somatrix?
Somatrix is een combinatie van Somatic Experiencing (SOMA betekent lichaam) en systemisch werk (MATRIX). Bij deze werkvorm komt eerst de biologie van de mens aan bod en dan pas de psychologische kant en deze volgorde heeft vele voordelen.

Meer weten? Lees verder........

Workshopinformatie
Plaats: Waterstraat 10 in Velp (Gld).
Tarief: privé (350 euro incl. btw), zakelijk (350 ex. btw).
Tijd: van 10.00 tot 16.30.
Opgeven: via hansvelders.innerbalance@gmail.com Hans VeldersNaar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »