Nieuwe werkvorm 'Somatrix'

Hans Velders: De SOMATRIX werkvorm heb ik in de afgelopen 15 jaar mogen ontdekken en perfectioneren. De basis om dit goed te doen ligt in de ervaringskennis van het oplossen van trauma's. Daarin leerde ik zien wat nu precies de pure biologische behoefte is van het lichaam zelf (als organisme) en welke ongezonde lichamelijke dynamiek door de mens zelf (onbewust) in stand wordt gehouden door belemmerende oordelen over zichzelf, anderen en/of het leven.

Wat is Somatrix?
Somatrix is een combinatie van Somatic Experiencing (SOMA betekent lichaam) en systemisch werk (MATRIX). Bij deze werkvorm komt eerst de biologie van de mens aan bod en dan pas de psychologische kant en deze volgorde heeft vele voordelen.

Meer weten? Lees verder........

Workshopinformatie
Plaats: Waterstraat 10 in Velp (Gld).
Tarief: privé (350 euro incl. btw), zakelijk (350 ex. btw).
Tijd: van 10.00 tot 16.30.
Opgeven: via hansvelders.innerbalance@gmail.com Hans VeldersNaar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »