Ontdekken, Groeien, Haal meer uit jezelf

Haal meer uit jezelf tijdens de Netwerkwandeling StappenMakenNu

Wie zich wil ontplooien en wil floreren, zoekt samenwerkingsvormen die daarbij passen. De netwerkwandeling is de uitgelezen mogelijkheid om die eerste stap te zetten of om te ontdekken wat jouw eerste stap is. Misschien wel de opstap naar een nieuw perspectief. Stel je eens voor hoe je volgende stap er uit ziet? En wat is er dan voor nodig om daar te komen? Hoe klein of groot die eerste stap ook is het begint bij jezelf. Wat is jouw hulpvraag?

Neem die stap en loop met mij mee tijdens de netwerkwandeling. Heerlijk wandelen in een prachtige omgeving, ontspannen ervaringen delen, te ontdekken wat die eerste stap kan zijn of te praten over je ideeën en toekomstplannen. Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank.

Startlocatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

Starttijd: 10.00 uur

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.Naar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »