Ontdekken, Groeien, Haal meer uit jezelf

Haal meer uit jezelf tijdens de Netwerkwandeling StappenMakenNu

Wie zich wil ontplooien en wil floreren, zoekt samenwerkingsvormen die daarbij passen. De netwerkwandeling is de uitgelezen mogelijkheid om die eerste stap te zetten of om te ontdekken wat jouw eerste stap is. Misschien wel de opstap naar een nieuw perspectief. Stel je eens voor hoe je volgende stap er uit ziet? En wat is er dan voor nodig om daar te komen? Hoe klein of groot die eerste stap ook is het begint bij jezelf. Wat is jouw hulpvraag?

Neem die stap en loop met mij mee tijdens de netwerkwandeling. Heerlijk wandelen in een prachtige omgeving, ontspannen ervaringen delen, te ontdekken wat die eerste stap kan zijn of te praten over je ideeën en toekomstplannen. Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank.

Startlocatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

Starttijd: 10.00 uur

Wel graag even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.Naar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »