Stappen Maken en Buiten Netwerken

Ken je ook dat gevoel? Om een volgende stap te willen maken?

Onder het motto "Het Begint Bij Jezelf" zet je letterlijk de eerste Stappen met een een Netwerkwandeling. Stel je eens voor hoe je volgende stap er uit ziet? En wat is er dan voor nodig om daar te komen? Hoe klein of groot die eerste stap ook is. Die eerste crusiale stap begint bij jezelf. En daarvoor gebruiken we de natuur als inspiratiebron. Even ten noorden van Arnhem aan de Zuid-Veluwe gaan we Stappen Maken in het prachtige heuvelachtig terrein van de Posbank, op één van de landgoederen zoals Warnsborn, Mariëndaal en Rhederoord.

Startlocatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp.

Starttijd: 09.00 uur

Wel even aanmelden.

Meer weten? Klik hier.Naar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »