Training: Professioneel Floreren

In de 2-daagse training Professioneel Floreren leer je hoe je op een ontspannen manier optimaal rendement uit jezelf haalt. Je ontdekt welke kwaliteiten je van nature bij je draagt en wat voor jou de belangrijkste voorwaarden zijn om tot bloei te komen.

Je ontvangt een handig referentiekader, op maat gesneden, om daar al je toekomstige keuzes en beslissingen aan te toetsen. Daarmee bewandel jij je eigen pad richting persoonlijk succes. Samen met de andere deelnemers ontdek je de momenten waar deze nieuwe kennis van toegevoegde waarde (of zelfs van doorslaggevende betekenis) is.

 10 en 17 november 2017

De eerstvolgende training Professioneel floreren vindt plaats op vrijdag 10 en vrijdag 17 november 2017 bij conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Lees hieronder door voor meer informatie.

We laten je in de training ervaren hoe je: 

  • Een zelfbewuste positie inneemt
  • Keuzes maakt die bij jou passen en die bijdragen aan het realiseren van je ambities
  • Jouw persoonlijk leiderschap versterkt
  • Gemakkelijker samenwerkt, met beter resultaat
  • Initiatieven een goed onderbouwing geeft
  • Flexibeler omgaat met wijzigende omstandigheden

Meer weten? Lees dan verder......Training voor professionals

Kosten

De kosten zijn € 599,00 (incl. BTW) per persoon.

Dit is exclusief de drankjes die buiten de aangeboden thee, koffie en water genuttigd worden, apart af te rekenen bij Samaya voor vertrek naar huis. 

De training Professioneel floreren is Inclusief:

  • logies en ontbijt (1 persoons kamer)
  • De gele dag koffie/thee en water
  • 2 x Lunch
  • 2 x 5 uur snack

Aansluiten aan de training is het mogelijk om voor € 25,70 van een heerlijk drie gangen dinér te genieten. Wilt je hier gebruik van maken dan vooraf bij de aanmelding even aangeven. 

Eventbrite - 2 daagse Training Professioneel Floreren

 

Locatie:

Meer weten? Lees dan verder......Training voor professionals

 Naar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »