Wandel Workshop 'Haal Meer Uit Jezelf'

Wandelworkshop 'Haal Meer Uit Jezelf als Professional'.

Wil je meer uit jezelf halen? Wil je ook energie en plezier uit je werk halen? Meer ruimte krijgen voor nieuwe kansen en uitdagingen? Maar dan ook thuis nog voldoende ernergie overhouden om leuke dingen te doen?

Loop dan mee met deze Wandel Workshop 'Haal meer uit jezelf als Professionaal'. Haal meer energie uit deze prachtige herftswandeling op Landgoed Beekhuizen in Velp (Gld). Wandel mee, kom tot rust en doe inspiratie op.

Met behulp van leuke opdrachten tijdens het wandelen ga je met elkaar in gesprek en ontdek je hoe je op een ontspannen manier optimaal meer rendement uit jezelf haalt. Stap over je belemmeringen heen en kom in beweging.

Aantal deelnemers: 4 tot 8

Startlocatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp (Gld) 

Duur: ongeveer 2 uur

Afstand: ongeveer 7,5 km

Kosten: € 15,00 per persoon

Aanmelden: tot rn met 2 november.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@verhaafconsultancy.nl

Loop je mee?

 

Buitenplaats BeekhuizenNaar het overzicht

Blog

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »