Wandel Workshop 'Haal Meer Uit Jezelf'

Wandelworkshop 'Haal Meer Uit Jezelf als Professional'.

Wil je meer uit jezelf halen? Wil je ook energie en plezier uit je werk halen? Meer ruimte krijgen voor nieuwe kansen en uitdagingen? Maar dan ook thuis nog voldoende ernergie overhouden om leuke dingen te doen?

Loop dan mee met deze Wandel Workshop 'Haal meer uit jezelf als Professionaal'. Haal meer energie uit deze prachtige herftswandeling op Landgoed Beekhuizen in Velp (Gld). Wandel mee, kom tot rust en doe inspiratie op.

Met behulp van leuke opdrachten tijdens het wandelen ga je met elkaar in gesprek en ontdek je hoe je op een ontspannen manier optimaal meer rendement uit jezelf haalt. Stap over je belemmeringen heen en kom in beweging.

Aantal deelnemers: 4 tot 8

Startlocatie: Buitenplaats Beekhuizen, Bovenallee 1, Velp (Gld) 

Duur: ongeveer 2 uur

Afstand: ongeveer 7,5 km

Kosten: € 15,00 per persoon

Aanmelden: tot rn met 2 november.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@verhaafconsultancy.nl

Loop je mee?

 

Buitenplaats BeekhuizenNaar het overzicht

Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »