Bach Vitaliteitscoaching

Werken aan vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling versterkt uw gezondheid, brengt positieve energie en daadkracht. U wordt optimaal inzetbaar. Dit is de missie achter het aanbod van Bach Vitaliteitscoaching.

In 2010 heeft Marieke Bach (1966) haar bedrijf Bach Vitaliteitscoaching opgericht. Doelstelling is het organiseren en versterken van draagvlak voor vitaliteit binnen het bedrijfsleven. Verder zet zij zich als vitaliteitscoach/stresscounselor in voor herstel en reintegratie van zieke werknemers.

Bach vrouw in de  zon

 

Bach logo

Vitaliteits Trainingsprogramma 'Op Eigen Kracht'

Marieke Bach en Ronald Verhaaf werken samen in het Vitaliteits Trainingsprogramma 'Op Eigen Kracht' voor de Regeionale Sociale Dienst De Liemers (RSD De Liemers) in Zevenaar.

 RSD De Liemers Logo

De deelnemers worden door het bespreken van diverse thema’s gestimuleerd om op een andere manier naar zichzelf te kijken en waar nodig (gedrags)veranderingen door te voeren. De toonzetting is daarbij van belang: niet belerend en adviserend, maar juist onderzoekend zonder te oordelen. Uit ervaring blijkt dat inzichten die op deze wijze tot stand komen, grotere kans van slagen hebben bij het formuleren van het toekomstplan en het zetten van stappen om dit te gaan uitvoeren.

Dit inhoudelijk proces wordt versterkt als de deelnemers ook fysiek versterkt worden. Het toevoegen van een beweegactiviteit maakt dan ook onderdeel uit van dit programma.

Meer weten over dit programma:

Marieke Bach

Tel: 06-14503262

E-mail: info@bachvitaliteitscoaching.nl

Ronald Verhaaf

Tel: 06-83166796

E-mail: info@verhaafconsultancy.nl