Blog

Op Eigen Kracht

Geschreven op

Blijmakers Wat is het toch mooi als je mensen iets kunt aanreiken waardoor ze stappen kunnen zetten naar een gelukkiger leven. Ook al is het in eerste instantie maar een kl... Lees meer »

Het teamresultaat stagneert. En nu?

Geschreven op

Het Teamresultaat Stagneert. Heb je als manager een team samengesteld met professionals en met de benodigde kennis, toch valt het resultaat na verloop van tijd vies tegen. Lees meer »

Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Geschreven op

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Lees meer »

Successen en Teleurstellingen

Geschreven op

Ben Jij Klaar Voor 2018? Over Terugkijken en Vooruitkijken, over Successen en Teleurstellingen en over Kracht en Kwetsbaarheid. Your Mental Workout voor 2018? Lees meer »

Topsport in Ondernemen

Geschreven op

TopSport in Ondernemen. Een netwerk bijeenkomst in een bijzondere locatie, de Koepelgevangenis in Arnhem. Georganiseerd door Remy Rondon, maatschappelijk ondernemer en onde... Lees meer »

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Geschreven op

Nominatie Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2017. Ik vind het eigenlijk toch wel een beetje leuk. Dat ik ben genomineerd als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer in Ling... Lees meer »

Uit mijn eigen comfort-zone komen!

Geschreven op

Mijn eerste eigen opname. Dit is wel echt uit mijn eigen comfort-zone komen. Na vele keren uit proberen, herhalen, technische vraagstukken oplossen, (lege batterij camera),... Lees meer »

Trainers die Professioneel Floreren

Geschreven op

Dat was een leuk, verrassend en leerzaam gesprek, afgelopen maandag. Als initiatiefnemers van de 2-daagse training Professioneel Floreren besloten Alice Pereboom en ik elka... Lees meer »

DAZO125 Ondernemende Wijkbewoners

Geschreven op

14 september 2017. Om 18.00 uur was het dan uiteindelijk zover. De officiële opening van de Broedplaats en de bekendmaking van de nieuwe naam. Lees meer »

Mijn nieuwe Stappen

Geschreven op

Beste lezer, Het is volop zomer. Ben jij nog aan het werk of geniet je van je vakantie? In beide gevallen wil ik je vragen om deze blog te lezen en bij jezelf te rade te ga... Lees meer »

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.