Buiten Netwerken

Stappen maken en Wandelend Netwerken in de natuur brengt ontspanning en stimuleert het creërend vermogen, geeft nieuwe energie en nieuwe ideeën.Tijdens de netwerkwandelingen is er alle gelegenheid om onderling contacten te leggen, kennis en informatie uit te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, te inspireren en mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken.

Woensdag 26 april liepen we met een select gezelschap een route van ongeveer 2 uur in de prachtige omgeving van Velp, Beekhuizen, Veluwezoom.

Elkaar leren kennen, vertellen waar je mee bezig bent, wat je wensbeeld is voor de toekomst, ondernemerschap en je hulpvraag stellen zijn onderwerpen die tijdens de wandeling de revue passeren. Onderweg even stilstaan bij prachtige vergezichten en wild spotten. Want inderdaad zagen we een aantal wilde zwijnen met jong. 

Regelmatig organiseer ik netwerkwandelingen buiten. Met de natuur als inpsiratiebron. De netwerkwandelingen hebben een vrijblijvend karakter met een vleugje coaching. Met andere woorden, wil je tijdens de netwerkwandeling een bepaald onderwerp of thema bespreken of heb je een specifieke vraag dan is daar uiteraard ruimte voor.

De volgende netwerkwandelingen staan gepland op woensdag 21 juni en 5 juli 2017. Wel graag even aanmelden.

Is de netwerkwandeling aanleiding om een keer 1 op 1 te sparren dan kan dat natuurlijk ook. Je vraag, droom of wensbeeld is dan het uitgangspunt. Onderwerpen die al eerder 1 op 1 zijn besproken zijn onder andere:

  • Persoonlijke Groei en Succes - elke dag een mooie dag!
  • Omgaan met belemmeringen - wat houdt je tegen?
  • Waarde gedreven werken vanuit persoonlijke drijfveren, waarden en kracht.
  • Op zoek naar jezelf, wie ben ik?
  • Je carriëre - heb je het nog naar je zin?

Interesse? Mail even naar info@verhaafconsultancy.nl of bel naar 06-83166796

 nwetwerw260417 netwrkw260417 netwerkwand260417 netwerwand 160417 Route 24-04-17

Naar het overzicht

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.