Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Nominatie Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2017.

Ik vind het eigenlijk toch wel een beetje leuk. Dat ik ben genomineerd als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer in Lingewaard. Ik zeg dit met enige bescheidenheid omdat ik nu eenmaal vind hiermee niet "te koop" te willen lopen. En dat geldt voor veel ondernemers. En juist daarom, zo is mij verteld, is deze prijs in het leven geroepen. Initiatiefnemer hiervoor is het organisatiecomité Vrijwilligers Gala Lingewaard.

Tijdens de Uitdaging XXL, een verwendag voor minimagezinnen in Lingewaard en Overbetuwe, georganiseerd door de Oost-Betuwse Uitdaging, werd de nominatie door het Vrijwilligerscomité uitgereikt. Zij waren hiervoor speciaal afgereisd naar Omnivents/Watergoed in Valburg waar de Uitdaging XXL plaatsvond. Ook Lidy Bodewes van Buitenpoort Catering, actief voor de Oost-Betuwse Uitdaging, werd die middag genomineerd. Naast wij tweeën is nog een derde persoon uit Gendt genomineerd.

De Oost-Betwuse Uitdaging is voortgekomen uit het initiatief Het Groene Podium. Waar diverse initiatieven uit zijn voortgekomen. Zoals Ondernemers Café Duurzaamheid, MVO-award, Energie- en duurzaamheidsmarkt en Team3.0 - duurzame inzetbaarheid.

Successen, hoe bescheiden ook, vieren we over het algemeen te weinig. Ervaring leert dat mensen hier niet al te lang bij stil blijven staan. "Doe maar gewoon" en weer snel naar het volgende project is veelal een reden om successen niet te vieren. Bescheidenheid kan dan zelfs een belemmering zijn.

Dus vier ik deze nominatie in alle bescheidenheid. Hartelijk bedankt aan al diegenen die mij hebben genomineerd.

 

Naar het overzicht

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.