Mijn nieuwe Stappen

Beste lezer,

Het is volop zomer. Ben jij nog aan het werk of geniet je van je vakantie? In beide gevallen wil ik je vragen om deze blog te lezen en bij jezelf te rade te gaan of jij toe bent aan een volgende stap. 

Zeg eens eerlijk: Heb jij wel eens het gevoel dat je professioneel meer uit jezelf wilt en kunt halen? Misschien hoop je op promotie, een verandering van werkplek, een beter passende functie of nieuwe werkgever? Of is het je grote wens om voor jezelf te beginnen? Het is in alle gevallen goed om de onderhuidse signalen serieus te nemen. Langdurige ontevredenheid of twijfel komt je welzijn niet ten goede. En dan heb ik het nog niet eens over je toegevoegde waarde aan de organisatie waar je voor werkt.

Jij en niemand anders kan jouw ambities vormgeven. En waarom zou je er nu niet meteen mee beginnen.

Voor mij geldt hetzelfde: Ik bent al jaren actief als trainer en kan bogen op mooie resultaten. Maar langzamerhand is de ambitie ontstaan om meer mensen te bereiken met kortere en toch impactvolle trainingen. Ook zou ik graag wat meer voor werknemers uit het MKB doen.

Dus heb ik de afgelopen maanden de benodigde stappen gemaakt.

Collega Alice Pereboom reageerde direct enthousiast op mijn voorstel om de krachten te bundelen. Insteek: de basis leggen voor duurzame inzet en ontwikkeling. We doen dat onder de noemer Stappen Maken.

Inmiddels is alles voorbereid voor de eerste gezamenlijke training: Professioneel Floreren. We hebben er een fijne locatie bij gevonden, waar ook overnacht kan worden.

Dus denk je het eens in, dat je deze zomer jouw loopbaan een inspirerende wending kunt geven. Welke kansen biedt dat voor jouw toekomst?

Professioneel Floreren helpt je op weg met de eerste en belangrijkste stap: in beweging komen.

Later volgen nog: Jezelf Presenteren en Je Toekomst Creëren.

Bel of mail me gerust als je vragen hebt over deze blog of over de training zelf.

ronald@stappenmaken.nu

06-83166796 

Hartelijke groet,

Ronald Verhaaf

 

 

Naar het overzicht

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.