Uit mijn eigen comfort-zone komen!

Mijn eerste eigen opname.

Dit is wel echt uit mijn eigen comfort-zone komen. Na vele keren uit proberen, herhalen, technische vraagstukken oplossen, (lege batterij camera), nu een eerste resultaat. Zelf vind ik het resultaat zeker niet goed genoeg.

Ik ben het dan ook niet gewend om tegen een camera te praten. Dat is toch wel echt iets anders dan voor een groep staan, je verhaal te vertellen, een training te geven en te anticiperen op de interactie uit de groep.

"Oefening baart kunst" is toch het spreekwoord? Dit zal zeker niet de laatste video zijn. Tips en suggesties voor verbetering zijn altijd welkom.

De video gaat over de 2 daagse training Professioneel Floreren.

"Professioneel Floreren"; dat geldt dan bij ook voor mezelf.

 

Naar het overzicht

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.