Vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'

Vandaag, samen met Marieke Bach van Bach Vitaliteitscoaching, weer de laatste training van dit jaar gegeven aan een groep mensen die langdurig zonder werk zitten. Een vitaliteitstraining 'Op Eigen Kracht'.

Stress is bij de deelnemers een belangrijke beïnvloeder als je stappen wilt maken om uit je persoonlijke situatie te komen. Ik was oprecht diep onder de indruk van de persoonlijke verhalen en de belemmeringen waar de deelnemers stuk voor stuk tegenaan lopen. Ondanks de teleurstellingen en de emoties die boven komen is het vervolgens even later prachtig om te horen en te zien als de deelnemers gaan vertellen wat ze echt belangrijk vinden. Waar ze blij van worden en wat hun kracht en houvast geeft in soms moeilijke momenten. Met dat "vonkje" en een leuke afsluitende kerstlunch gaan ze de feestdagen in. Met dat "vonkje" gaan we in januari ook weer verder.

Een van de deelnemers heeft inmiddels werk en bedankt de trainers en de groep voor datgene wat ze in korte tijd heeft meegekregen, om voor haar zelf uit te halen. Was ook oprecht blij met het vertrouwen en saamhorigheid uit de groep. En wenst allen een fijne kerst en een mooie jaarwisseling.

Naar het overzicht

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.