De Beste Stappen Maken

Wie stappen maakt, creëert beweging. En beweging is een voorwaarde voor ontwikkeling.

Leid je een organisatie met grote ambities? Is je team op zoek naar meer focus en flow?

Streef je naar duurzame ontwikkeling en blijvend leren?

Begin dan bij de mens, bij medewerkers en managers. Bij jezelf. Samen vormen jullie het grootste kapitaal van de organisatie. Zit iedereen op de juiste plek, voelen jullie je optimaal gemotiveerd en gestimuleerd, dan wordt ook het maximale bereikt.

Neem HIER contact op voor een vrijblijvend gesprek over strategisch advies, personal coaching, teamtraining en een breed pakket aan (internationaal) gecertificeerde werkvormen.

 

Welkom, laten we stappen maken!

(semi) overheid, non-profitorganisaties, multidisciplinaire teams

 

Over ons

Ronald Verhaaf werkt als consultant aan Sustainable Team Performance. Alice Pereboom is gespecialiseerd in coaching en training op basis van Intrinsieke Diversiteit. Met als motto ‘stappen maken’ zetten we ons gezamenlijk in om organisatie- en teamontwikkelingen in beweging te krijgen en te houden.

Heb je behoefte aan ondersteuning bij samenwerkingen, reorganisaties, fusies of overnames maak dan eens kennis met ons. We nodigen je van harte uit voor een fijne wandeling in de omgeving van Arnhem, of ergens bij jou in de buurt. Een goed gesprek onder het genot van een kop koffie is natuurlijk ook altijd goed.

Lees HIER meer over de trainers Ronald Verhaaf (consultant/trainer/coach) & Alice Pereboom (coach/trainer).