Teamtraining Buiten

De natuur als inspiratiebron 

Waar houdt u uw teamtraining? De training van uw team(s) zal hoogstwaarschijnlijk binnen plaatsvinden? Of de omgeving, waar het altijd plaats vindt, in een saai kantoor? Weinig inspirerend, toch?

Doe eens iets anders!

Bijvoorbeeld bij een team start-up, de start van een campagne, een brainstormsessie, een tussentijdse evaluatie of een teamtraining om eerst maar eens te ontdekken wat de drijfveren, talent en persoonlijke waarden zijn van de teamleden die met elkaar moeten samenwerken aan een gezamenlijk doel.

Waarom niet gebruik maken van de diversiteit van de natuur. In elk jaargetijde ziet de natuur er weer anders uit. Alles is met elkaar verbonden. De natuur inspireert, creëert rust en ontspanning. De natuur heeft altijd een oplossing, werkt goed samen. Kent bijvoorbeeld geen afval. Het ecosysteem van de natuur als voorbeeld voor een duurzame teamontwikkeling en teamresultaat.

Tijdens de wandeling lopen we met elkaar tien basisvragen langs. Bij de beantwoording van deze vragen gebruiken we de natuur als metafoor. Daarmee vormt de natuur een prachtige leerschool en spiegel.

Voel de energie als een team in flow is.

 

 

Tijdens de "Struintocht" richten we ons op:

  • Creëren van helderheid en focus om successen te behalen
  • De 10 focus vragen die worden doorlopen
  • Terugkijken en erkennen wat er vorig jaar is gebeurd
  • Zinvolle lessen hieruit definiëren
  • Een nieuwe mindset creëren die gericht is op succes
  • Teamwaarden, rollen en focus
  • De top 10 doelen voor komend jaar overeenkomen
  • Afspreken hoe het gaat gebeuren

 

Duur van de Teamtraining Buiten

De duur van de Teamtraining Buiten in Nederland is minimaal één dagdeel van 4 uur.

Kosten

€ 225,- per deelnemer, excl. 21% btw

De ervaring leert dat voor een Duuzame Team Ontwikkeling veelal 1 dag tot 2 dagen nodig is om succesvol te zijn. De meerdaagse teamtraining is dan ook maatwerk en wordt in overleg met u samengesteld. De teamtraining kan zowel in Nederland als ook in het Buitenland worden georganiseerd.

Langere tochten (Hikes) van bijvoorbeeld een week kunnen ook voor teams worden georganisaeerd. Bijvoorbeeld een huttentocht in Oostenrijk, Kustwandeltocht in Zuid-Oost Engeland, of in de hooglanden van Schotland.

Meer weten: info@verhaafconsulancy.nl