Nieuws

Samenwerking met Flex Advieshuis

Geschreven op

Met ingang van 1 mei 2018 is Verhaaf Consultancy een samenwerking aangegaan met Flex Advieshuis in Duiven. Flex Advieshuis heeft een mooi pakket aan dienstverlening voor Pa... Lees meer »

Lidy Bodewes en Ronald Verhaaf genomineerd voor MBO prijs

Geschreven op

De maatschappelijke betrokkenheid van onze Matchmakers ontgaat ook anderen niet. Afgelopen week werden zelfs twee van onze Matchmakers genomineerd voor een prijs! Lees meer »

Arbeidsmarkt Innovatie

Geschreven op

Een duurzame manier van arbeidamarkt innovatie. Het wijkinitiatief De Blauwe Wijk Economie doet mee aan het open innovatietraject van de Provincie Gelderland. Lees meer »

Growth Hacking

Geschreven op

The Digital Skills Gap and the Future of Jobs 2020 - The Fundamental Growth Mindset Lees meer »

Haal het beste uit jezelf en uit je baan.

Geschreven op

Vooraankondiging Haal het beste uit jezelf en uit je baan - de eerste stap. Stel dat je na de zomerperiode met hervonden energie en zelfbewustzijn je loopbaan richting kunt... Lees meer »

Kennisdeelbijeenkomst Schulden, Armoede en jongeren

Geschreven op

Uitnodiging Het Expertisecentrum De Lerende Samenleving organiseert een kennisdeelbijeenkomst met het thema ‘schulden, armoede en jongeren’. Door Jan Hof: Kwa Lees meer »

Burgerinitiatieven hebben baat bij professionalisering

Geschreven op

Steeds vaker nemen burgers het heft in eigen handen. Maar om burgerinitiatieven tot een succes te maken, is een professionele aanpak essentieel, concluderen Malika Igalla e... Lees meer »

Wandelen in de natuur stopt negatieve en obsessieve gedachten

Geschreven op

Artsen verklaren hoe onze hersens tijdens een boswandeling veranderen. Bron Nieuwetijdskind MagazineHet lijkt misschien vanzelfsprekend dat een flinke wandeling door een bo... Lees meer »

Aan de slag met een leven lang ontwikkelen

Geschreven op

ABU, Cedris, NRTO en OVAL, vier brancheorganisaties die werken in het hart van de arbeidsmarkt, komen met een gezamenlijk aanbod aan een nieuw kabinet en sociale partners o... Lees meer »

Gelderse streken

Geschreven op

Mooie wandelroutes in onze streken Wandelen, tuinieren en fietsen. De lentemaanden zitten er vol van. 70% van de Nederlanders gaat graag naar buiten voor een goede wandelin... Lees meer »

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.