Nieuws

De Capability Approach

Geschreven op

Voeding voor het sociaal werk van morgen? Geschreven door: Collin den Braber, Michel Tirions Hoe definieer je een ‘goed leven’? Dat is niet eenvoudig. Zow Lees meer »

Wat wil je dan wél doen?

Geschreven op

Door: Sarah Vermunt Zou je liever wat anders doen? Je bent niet de enige. Maar wat dan? Je kunt op zoek gaan naar je passie en droombaan, maar je moet ook realistisch blijven: Lees meer »

Samenwerking met Flex Advieshuis

Geschreven op

Met ingang van 1 mei 2018 is Verhaaf Consultancy een samenwerking aangegaan met Flex Advieshuis in Duiven. Flex Advieshuis heeft een mooi pakket aan dienstverlening voor Pa... Lees meer »

Lidy Bodewes en Ronald Verhaaf genomineerd voor MBO prijs

Geschreven op

De maatschappelijke betrokkenheid van onze Matchmakers ontgaat ook anderen niet. Afgelopen week werden zelfs twee van onze Matchmakers genomineerd voor een prijs! Lees meer »

Arbeidsmarkt Innovatie

Geschreven op

Een duurzame manier van arbeidamarkt innovatie. Het wijkinitiatief De Blauwe Wijk Economie doet mee aan het open innovatietraject van de Provincie Gelderland. Lees meer »

Growth Hacking

Geschreven op

The Digital Skills Gap and the Future of Jobs 2020 - The Fundamental Growth Mindset Lees meer »

Haal het beste uit jezelf en uit je baan.

Geschreven op

Vooraankondiging Haal het beste uit jezelf en uit je baan - de eerste stap. Stel dat je na de zomerperiode met hervonden energie en zelfbewustzijn je loopbaan richting kunt... Lees meer »

Kennisdeelbijeenkomst Schulden, Armoede en jongeren

Geschreven op

Uitnodiging Het Expertisecentrum De Lerende Samenleving organiseert een kennisdeelbijeenkomst met het thema ‘schulden, armoede en jongeren’. Door Jan Hof: Kwa Lees meer »

Burgerinitiatieven hebben baat bij professionalisering

Geschreven op

Steeds vaker nemen burgers het heft in eigen handen. Maar om burgerinitiatieven tot een succes te maken, is een professionele aanpak essentieel, concluderen Malika Igalla e... Lees meer »

Wandelen in de natuur stopt negatieve en obsessieve gedachten

Geschreven op

Artsen verklaren hoe onze hersens tijdens een boswandeling veranderen. Bron Nieuwetijdskind MagazineHet lijkt misschien vanzelfsprekend dat een flinke wandeling door een bo... Lees meer »

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.