Samenwerking met Flex Advieshuis

Met ingang van 1 mei 2018 is Verhaaf Consultancy een samenwerking aangegaan met Flex Advieshuis in Duiven.

Flex Advieshuis heeft een mooi pakket aan dienstverlening voor Particulieren als het gaat om het vinden van een nieuwe baan als ook over Loopbaanvraagstukken. Van restylen en versterken van je cv, sollicitatiebrief, profiel tot aan een LinkedIn boost en een persoonlijk plan.

Flex Advieshuis B.V. is Specialist in de Begeleiding van Werkzoekenden op weg naar een geschikte baan, Reintegratie trajecten 2e spoor en Outplacement op weg van Werk naar Werk. Dit doen zij door middel van individuele maatwerktrajecten, of in groepsverband door middel van verschillende workshops en trainingen.

Flex Advieshuis B.V. werkt samen met ervaren Loopbaanadviseurs en heeft een cijfer van 8.1 bij Blik Op Werk. Een aantal loopbaanadviseurs zijn Noloc-professional.

Een van de sterke punten van Flex Advieshuis is de twee-eenheid met het uitzendbureau Flex Profecta. Als consultant komt mijn talent als verbinder, organisator van werktrajecten en procesbegeleider goed van pas bij het samenbrengen van vraag en aanbod.

Dat doe ik door Werktrajecten te organiseren in samenwerking met Stakeholders als UWV, Gemeente, Werkgervers Service Punt, Werkvoorzieing, Wijkinitiatieven en Werkgevers. Vanuit gedeelde waarden samen werken aan een lokend perspectief ...... voor u, de cliënt en de werkgever.

Meer weten: r.verhaaf@flexadvieshuis.nl of via contact pagina op deze site.

logo Blik Op WerkLogo FlexAdviesHuis

Naar het overzicht

aanmelden blog

Er zijn nog geen berichten.

Er zijn nog geen berichten.