Modules Floreren als Professional

De trainingscyclus Floreren als Profesional bestaat uit vier modules waarin je leert hoe je op een ontspannen manier optimaal functioneert:

1. Werken en Floreren (drijfveren en richtlijnen)

2. Jezelf Presenteren (staan voor wie je bent)

3. Leren Ambiëren (wat heb je bij te dragen)

4. Je Toekomst Creëren ( aansluiting bij de vraag)

Wordt 2018 jouw jaar? Zet dan de eerste belangrijke stap naar het realiseren van je Professionele Voornemens en meld je aan voor de eerste module. Neem contact op via tel. 06-83166796 of info@stappenmaken.nu.

Vermeld hiernaast je gegevens dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Houd mededelingen over publicatie van het precieze dagprogramma in de gaten op onze website en Twitter-account @StappenMakenNu. Hetzelfde geldt voor de beschrijving van de andere modules.

De Intake

Voorafgaand aan Module 1. van de groepstraining krijgt iedere deelnemer een kort online onderzoek toegestuurd, de Core Values Index (CVI™). Dit is een handig referentiekader, op maat gesneden, om al je toekomstige keuzes en beslissingen aan te toetsen.  Aan de hand van de uitslag vindt een individueel toelichtend gesprek van een uur plaats.

Wie al klant is bij Alice Pereboom en via haar een Core Values Index (CVI™) traject heeft gedaan, krijgt korting op de eerste module Floreren als Professional. Indien het traject minder dan een jaar geleden heeft plaatsgevonden, vervalt de intake.

Module 1. Werken en Floreren

De basis voor de eerste module is gelegd door de uitkomst van het CVI™-onderzoek en het toelichtende gesprek uit de intake. Samen met de andere deelnemers ontdek je nu hoe deze nieuwe kennis ingezet kan worden en wanneer het van toegevoegde waarde is.

Je ervaart dat voor iedereen andere voorwaarden gelden om tot bloei te komen. Je krijgt inzicht in wat er met jouw ontwikkeling gebeurt indien je op je tenen gaat lopen of zelfs over je grenzen heen gaat.

De eerste module levert een aantal richtlijnen op die helpen bij het maken van de voor jou beste keuzes, bijvoorbeeld hoe je:

  • Een zelfbewuste positie inneemt
  • Keuzes maakt die de gewenste richting geven
  • Jouw persoonlijk leiderschap versterkt
  • Gemakkelijker samenwerkt, met beter resultaat
  • Initiatieven een goede onderbouwing geeft
  • Flexibeler omgaat met wijzigende omstandigheden

 

Welkom bij Stappen Maken!

Iedere stap die recht doet aan wie je bent en wat je bij te dragen hebt,

brengt je dichterbij jouw doel

Aanmelden