Over Ronald Verhaaf

Profielfoto Roanld  CVI Ronald Verhaaf

Voortbouwen op successen en talenten levert veel energie én resultaten op. De huidige tijd vraagt bovendien om andere manieren van werken en denken. Gemotiveerde mensen en teams bepalen daarbij de concurrentiekracht van een organisatie. Daar de juiste verbindingen maken, elkaar écht verstaan, afstand nemen en vanuit een lonkend perspectief nieuwe werkwijzen ontdekken en uitwerken, dat is mijn passie. Fouten maken is menselijk en creëert ruimte en verbinding. Die verbinding inspireert mensen. Verbinden is de ware kunst van het in beweging zetten van mensen. Organisaties draaien op en om mensen, letterlijk en figuurlijk."

Als procesbegeleider en trainer van teams faciliteer ik het groepsproces in:

  • de ontwikkeling en versterking van multidisciplinaire en afdelingsteams van gemeentelijke organisaties.
  • de totstandkoming en doorontwikkeling van inwoners- en wijkinitiatieven en wijkbedrijven.
  • het verstevigen van de samenwerking tussen de diverse stakeholders in het sociaal domein

Ik ondersteun dit transformatieproces:

  • in de rol van verbinder, aanjager, aanreiker en onafhankelijk intermediair.
  • als facilitator van een teamtrainings- en coachingsprogramma.
  • als procesbegeleider en intermediair tussen bestuur en organisatie als ook tussen afdelingen en medewerkers onderling.
  • door leef- en systeemwereld met elkaar te verbinden in maatschappelijke projecten.

Samen met een viertal collega trainers heb ik een innovatief en succesvol transitie programma ontwikkeld dat mensen vanuit hun drijfveren en talent (opnieuw) in hun kracht zet. Bekijk en hoor wat anderen zeggen over de training: https://www.verhaafconsultancy.nl/over/video-referenties

Na meer dan 20 jaar in diverse functies als facility manager, senior-projectmanager, procesverbetercoach, teamtrainer en bestuurder te hebben gewerkt ben ik in 2010 zelfstandig professional geworden en begeleid ik sindsdien mensen, teams en organisaties bij het realiseren van hun droom, lonkend perspectief en ambities.

Mijn naam is Ronald Verhaaf. Mijn talent is aanreiken en verbinden. 

Voor welke "rollen" kunt u mij vragen?

Procesbegeleider, Teamtrainer, Trainer/Coach, Facilitator, Interrim Management

Ik kom graag een keer langs om te kijken hoe ik u met één van deze rollen kan helpen?
Mobiel 06-83166796
E-mail: info@verhaafconsultancy.nl

 LinkedIn Logo

Resultaat van mijn CVI 

Merchant / Builder: 

Mijn primaire kernwaarde is MERCHANT. De hieraan gekoppelde energie is Liefde, liefde in de zin van het werken in de richting van een geïnspireerde visie. Een visie van datgene wat het kan worden, door het voeden van de kernwaarden in mezelf en in anderen. Door het opbouwen van relaties en het verstrekken van een geïnspireerde visie aan mensen om mij heen.
Mijn secundaire kernwaarde is BUILDER - De aan de kernwaarde BUILDER gekoppelde energie is kracht. Kracht is persoonlijke energie die geïnvesteerd wordt om een positief verschil te maken. Ik onderneem consequent actie om resultaten te verkrijgen.

Meer weten over Core Value Index (CVI): www.vanmeerbewust.nl of www.taylorprotocols.com

Wat klanten van mij en mijn werk vinden?

Karolien:

Ronald heeft met Team3.0 een prachtige training gegeven aan deelnemers van de Blauwe Wijkeconomie Spijkerkwartier en vervolgens de hele groep verder ondersteuning geboden, daar waar het gevraagd werd. Rustig, met geduld, beschouwend en met humor. Heel prettig om training en procesbegeleiding te krijgen van Ronald, waardevol. Ronald ik wil je graag nog een keer heeeeel erg bedanken voor al je hulp en steun en inzet. Ik heb ongelofelijk veel geleerd van jou en je team.  

Fanny:

In 2016 volgde ik via Team3.0 een training rond het ontdekken van mijn unieke talent. Ronald was een van de trainers. Via zijn goed gekozen opbouw van methoden en technieken vond ik mijn ideale niche als coach. Ik waardeer Ronald om zijn systematische, op maat afgestemde en integere aanpak.

Erwin:

Ik heb Ronald leren kennen als een bevlogen en behulpzame trainer bij Team3.0, die altijd voor je klaarstaat. De training, die bestaat uit verschillende praktische modules aangevuld met individuele coaching, heeft mij enorm geholpen.

Laurette:

Ik vind het fantastisch en uniek wat Ronald en de medeoprichters van TEAM3.0 hebben neergezet. De CVI, cursus en bijbehorend lesmateriaal is, zoals ik het tot nu toe ervaren heb, bijzonder en een kans voor je persoonlijke ontwikkeling, die je met beide handen aan moet grijpen. Het geeft inzicht in wie je bent en je natuurlijke talenten. Als ik vertel aan mensen wat ik doe bij de cursus en trainingsstage van TEAM3.0, merk ik vaak dat veel mensen dit zien als een ideaal plaatje hoe mensen met elkaar kunnen omgaan en samenwerken. Er gaat zoveel positieve energie vanuit. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn en hoop ook mijn steentje te kunnen bijdragen.