Over Ronald Verhaaf

Profielfoto Roanld  CVI Ronald Verhaaf

“Het vermogen om de juiste vragen te stellen en kennis te delen maakt Ronald een fijne samenwerkingspartner. Voor een groep komt zijn plezier in performance naar boven. De klant krijgt altijd het beste, zowel in commitment als intellectuele inzet, waarbij Ronald kan putten uit een enorme ervaring in organisaties”, Alice Pereboom.

Mijn persoonlijke missie:

Mensen iets aanreiken waardoor ze zelf vol vertrouwen de volgende stap in hun leven of carrière maken. Mensen verbinden met zichzelf, wat ze eigenlijk willen. En er dan vanuit hun talent, met nieuwe energie, voluit voor gaan. Dat geeft enorm veel voldoening en waardering. Dat is wat ik al geruime tijd met veel plezier doe als consultant, trainer-coach en loopbaanadviseur.

Op het gebied van persoonlijke, leiderschaps- en teamontwikkeling heb ik ervaring met interventies die zijn gebaseerd op methoden als NLP, Best Year Yet, Theory-U, Shared Values, Oplossingsgericht Management en Coaching, Business Model Canvas, Business Model You en Waarde Propositie Ontwerp.

Deze kennis zet ik in als:

  • Loopbaanadviseur, voor zowel werkenden die twijfelen over hun loopbaan als voor werkzoekenden. Bij het vaststellen van sterke punten en ontwikkelkansen zijn mijn ruime ervaring, luistervaardigheid en analytisch vermogen zeer behulpzaam.
  • Trainer/Coach en begeleid ik individuele teamleden in hun leerproces tot het punt waarop ze zich autonoom verder kunnen ontwikkelen tot florerend professional.
  • Team Performance Coach verzorg ik groepstrainingen voor werknemers en leidinggevenden. Vinden veranderingen plaats in je organisatie, ontstaan er nieuwe samenwerkingsverbanden of wordt ingezet op verdere ontwikkeling? Ik begeleid deze processen naar blijvende en optimale teamperformance.
  • Consultant adviseer en ondersteun ik organisaties en managementteams bij het realiseren van duurzame bedrijfsresultaten. Mijn visie heeft zich gevormd door ervaringen in de praktijk, waarbij het beter benutten van talent, het vergroten van de teamgeest en het realiseren van meer grip op processen leidde tot succesvolle en (meer) zelf-organiserende teams, met een toename aan productiviteit.

Neem voor mijn beschikbaarheid en/of nadere kennismaking contact op via. e-mailadres “ info@verhaafconultancy.nl of telefoonnummer: +31 (0)6 831 66 796.

Graag onderzoek ik samen met u hoe ik kan helpen.

Verhaaf Consultancy is genomineerd als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2017 in Lingewaard.

LinkedIn Logo

Resultaat van mijn CVI 

Merchant / Builder: 

Mijn primaire kernwaarde is MERCHANT. De hieraan gekoppelde energie is Liefde, liefde in de zin van het werken in de richting van een geïnspireerde visie. Een visie van datgene wat het kan worden, door het voeden van de kernwaarden in mezelf en in anderen. Door het opbouwen van relaties en het verstrekken van een geïnspireerde visie aan mensen om mij heen.
Mijn secundaire kernwaarde is BUILDER - De aan de kernwaarde BUILDER gekoppelde energie is kracht. Kracht is persoonlijke energie die geïnvesteerd wordt om een positief verschil te maken. Ik onderneem consequent actie om resultaten te verkrijgen.

Meer weten over Core Value Index (CVI): www.vanmeerbewust.nl of www.taylorprotocols.com

Wat klanten van mij en mijn werk vinden?

Karolien:

Ronald heeft met Team3.0 een prachtige training gegeven aan deelnemers van de Blauwe Wijkeconomie Spijkerkwartier en vervolgens de hele groep verder ondersteuning geboden, daar waar het gevraagd werd. Rustig, met geduld, beschouwend en met humor. Heel prettig om training en procesbegeleiding te krijgen van Ronald, waardevol. Ronald ik wil je graag nog een keer heeeeel erg bedanken voor al je hulp en steun en inzet. Ik heb ongelofelijk veel geleerd van jou en je team.  

Fanny:

In 2016 volgde ik via Team3.0 een training rond het ontdekken van mijn unieke talent. Ronald was een van de trainers. Via zijn goed gekozen opbouw van methoden en technieken vond ik mijn ideale niche als coach. Ik waardeer Ronald om zijn systematische, op maat afgestemde en integere aanpak.

Erwin:

Ik heb Ronald leren kennen als een bevlogen en behulpzame trainer bij Team3.0, die altijd voor je klaarstaat. De training, die bestaat uit verschillende praktische modules aangevuld met individuele coaching, heeft mij enorm geholpen.

Laurette:

Ik vind het fantastisch en uniek wat Ronald en de medeoprichters van TEAM3.0 hebben neergezet. De CVI, cursus en bijbehorend lesmateriaal is, zoals ik het tot nu toe ervaren heb, bijzonder en een kans voor je persoonlijke ontwikkeling, die je met beide handen aan moet grijpen. Het geeft inzicht in wie je bent en je natuurlijke talenten. Als ik vertel aan mensen wat ik doe bij de cursus en trainingsstage van TEAM3.0, merk ik vaak dat veel mensen dit zien als een ideaal plaatje hoe mensen met elkaar kunnen omgaan en samenwerken. Er gaat zoveel positieve energie vanuit. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn en hoop ook mijn steentje te kunnen bijdragen.

Ethel:

Ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken voor de training van de afgelopen 4 maanden. Het heeft me heel veel opgeleverd. Mijn zelfvertrouwen is weer terug, ik weet waar ik goed in ben, wat ik wil en ken nu ook beter mijn minder ontwikkelde kanten. Dit heeft er toe geleid dat ik half maart ga beginnen als Trainee WMO consulent. Ik krijg een half jaar contract waarbinnen ik een opleiding krijg, stage ga lopen en mijn eerste opdrachten ga doen. Na een half jaar kom ik in vaste dienst van het detacheringsbureau. Zonder jullie training was ik nog lang niet zo ver geweest.