Over Ronald Verhaaf

Profielfoto Roanld  CVI Ronald Verhaaf


WAAROM HELP IK JOU?

Mijn hoger doel is: "Mensen en organisaties helpen floreren door ze te inspireren en met elkaar te verbinden."

Als Consultant-Trainer help ik managers, teammanagers, projectmanagers, directeuren met het realiseren van teamflow. Je gaat meer plezier beleven aan je rol als manager. Met als resultaat: Succesvolle en zelf organiserende teams, toename productiviteit, meer grip op processen, talent wordt beter benut, vergroot de teamgeest en samenwerking.

HOE HELP IK JOU?
Door eerst maar eens met elkaar in gesprek te gaan en te bespreken wat je wil bereiken. Op basis van je vraag bepalen we de doelstellingen en kijken wat er voor nodig is om dit succesvol te gaan behalen.

WAAROM HET WERKT?
Door mijn jarenlange ervaring als manager, consultant, trainer en teamtrainer spreek ik de taal van jullie. Hierdoor heb ik een groot inlevingsvermogen met datgene waar jullie in de praktijk mee te maken hebben. Ik zorg voor een raamwerk waarbinnen het geleerde en nieuw geïntegreerde kennis ook in de praktijk wordt toegepast.

VOOR WIE WERK IK?

GEMEENTEN, PROVINCIES, NON-PROFIT ORGANISATIES
Het teamtraining en coaching programma werkt effectief op alle niveaus binnen een organisatie, van managementteam tot afdelingspersoneel. Het proces verandert niet, de personen of teams die deelnemen passen het workshopproces automatisch aan op hun organisatie, cultuur, initiatieven, uitdagingen.

Wil je ook een zelf organiserend team waarin intrinsiek gemotiveerde mensen zitten, die eigen verantwoordelijkheid nemen? Of stagneert de samenwerking en blijven resultaten uit?

Ik ben 32 uur per week beschikbaar tegen een uurtarief van €95,00 om uw team(s) een mentale boost te geven.

HET RESULTAAT VAN MIJN HULP AAN JOU?
Resultaatgerichte teams. Meer bezieling en plezier in het teamwerk. Zelfbewuste teamleden die elkaar durven aan te spreken op actie en attitude. Dit is het resultaat van mijn hulp aan jou.

Mijn naam is Ronald Verhaaf. Mijn talent is aanreiken en verbinden. 

Mobiel 06-83166796
E-mail: info@verhaafconsultancy.nl

 LinkedIn Logo

Resultaat van mijn CVI 

Merchant / Builder: 

Mijn primaire kernwaarde is MERCHANT. De hieraan gekoppelde energie is Liefde, liefde in de zin van het werken in de richting van een geïnspireerde visie. Een visie van datgene wat het kan worden, door het voeden van de kernwaarden in mezelf en in anderen. Door het opbouwen van relaties en het verstrekken van een geïnspireerde visie aan mensen om mij heen.
Mijn secundaire kernwaarde is BUILDER - De aan de kernwaarde BUILDER gekoppelde energie is kracht. Kracht is persoonlijke energie die geïnvesteerd wordt om een positief verschil te maken. Ik onderneem consequent actie om resultaten te verkrijgen.

Meer weten over Core Value Index (CVI): www.vanmeerbewust.nl of www.taylorprotocols.com

Wat klanten van mij en mijn werk vinden?

Karolien:

Ronald heeft met Team3.0 een prachtige training gegeven aan deelnemers van de Blauwe Wijkeconomie Spijkerkwartier en vervolgens de hele groep verder ondersteuning geboden, daar waar het gevraagd werd. Rustig, met geduld, beschouwend en met humor. Heel prettig om training en procesbegeleiding te krijgen van Ronald, waardevol. Ronald ik wil je graag nog een keer heeeeel erg bedanken voor al je hulp en steun en inzet. Ik heb ongelofelijk veel geleerd van jou en je team.  

Fanny:

In 2016 volgde ik via Team3.0 een training rond het ontdekken van mijn unieke talent. Ronald was een van de trainers. Via zijn goed gekozen opbouw van methoden en technieken vond ik mijn ideale niche als coach. Ik waardeer Ronald om zijn systematische, op maat afgestemde en integere aanpak.

Erwin:

Ik heb Ronald leren kennen als een bevlogen en behulpzame trainer bij Team3.0, die altijd voor je klaarstaat. De training, die bestaat uit verschillende praktische modules aangevuld met individuele coaching, heeft mij enorm geholpen.

Laurette:

Ik vind het fantastisch en uniek wat Ronald en de medeoprichters van TEAM3.0 hebben neergezet. De CVI, cursus en bijbehorend lesmateriaal is, zoals ik het tot nu toe ervaren heb, bijzonder en een kans voor je persoonlijke ontwikkeling, die je met beide handen aan moet grijpen. Het geeft inzicht in wie je bent en je natuurlijke talenten. Als ik vertel aan mensen wat ik doe bij de cursus en trainingsstage van TEAM3.0, merk ik vaak dat veel mensen dit zien als een ideaal plaatje hoe mensen met elkaar kunnen omgaan en samenwerken. Er gaat zoveel positieve energie vanuit. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn en hoop ook mijn steentje te kunnen bijdragen.