Van Meer Bewust

  
Alice Pereboom van van Meer Bewust werkt als ontplooier van kracht en bewustzijn. Haar aanpak wordt ervaren als 'voor het eerst in de spiegel van je aanleg kijken en jezelf erin herkennen'. Cliënten die zich in eerste instantie moeilijk kunnen uitspreken krijgen hiermee houvast voor (zelf)reflectie. Het inhuren van van Meer Bewust door collega-professionals betaalt zich terug in de effectiviteit van hun eigen hulpverlening. Met name in de fase waarin een cliënt baat heeft bij het ontdekken van de samenhang tussen de eigen aanleg, de mogelijke keuzes en het te verwachten resultaat.
 
Alice Pereboom heeft zich met haar coaching- en trainingspraktijk tot expert ontwikkeld op het gebied van Intrinsieke Diversiteit: Kennis van essentiële verschillen tussen mensen draagt bij aan het vermogen om meer effectiviteit in samenwerking, (persoonlijk) leiderschap en communicatie te kunnen creëren. 
 
Alice is een samenwerking aangegaan met consultant Ronald Verhaaf, die gespecialiseerd is in het begeleiden van veranderprocessen binnen non-profitorganisaties en tussen multidisciplinaire teams. Samen ontwikkelden ze trainingsmodules die op maat ingezet kunnen worden.
 
Meer lezen over Van Meer Bewust? Bezoek hier de website.

CVI™-onderzoek

Van Meer Bewust biedt de Core Value Index™ (CVI™) aan, een kort online onderzoek dat aangeeft waar iemands ontwikkelingspotentieel zit (de energiebron onder het handelen). Dit assessment geeft je kennis over
jezelf in handen. Daarmee maak je in onze snel veranderende wereld keer op keer keuzes die bij je passen.