Trainers StappenMaken

 

Alice Pereboom

Haar expertise, Intrinsieke Diversiteit, gaat over essentiële verschillen tussen mensen, die je niet aan de buitenkant ziet maar die wel van grote invloed zijn op zaken als duurzame inzetbaarheid, karakteristieke kwaliteiten, interactie met anderen en flexibiliteit. Houd hier rekening mee in ontwikkeltrajecten, trainingen en coaching en je bereikt het optimale. “Met het aanreiken van dit vaak ontbrekende puzzelstukje in de zelfkennis komen mensen zoveel bewuster in het leven te staan. Ik zie zelfvertrouwen toenemen en nieuwe initiatieven ontstaan. Ieder op geheel eigen wijze, met regie over kansen en grenzen in eigen hand. Hiermee krijgt een organisatie er een gelijkwaardige gesprekspartner bij.” Deze ontwikkeling is mogelijk op alle intellectuele en opleidingsniveaus. Alice is  CVI™-gecertificeerd en een van Nederlands meest ervaren coaches op het gebied van dit Core Values-onderzoek. Daarnaast weet ze met haar vorm van verslaglegging onvermoede waarde toe te voegen aan ontwikkelprocessen, ten behoeve van terugkoppeling en verdieping. Lees verder > LinkedIn-profiel.

Ronald Verhaaf

Het vermogen om de juiste vragen te stellen en kennis te delen maakt Ronald een fijne samenwerkingspartner. Vooreen groep komt zijn plezier in performance naar boven. De klant krijgt altijd het beste, zowel in commitment als intellectuele inzet, waarbij Ronald kan putten uit een enorme ervaring in organisaties.

"Mensen iets aanreiken waardoor ze zelf vol vertrouwen de volgende stap in hun leven of carriere maken. Mensen verbinden met zichzelf, wat ze eigenlijk willen. En er dan vanuit hun talent, met nieuwe energie, voluit voor gaan. Dat geeft enorm veel voldoening en waardering. Dat is wat ik al geruime tijd met veel plezier doe binnen zowel het Sociaal  Domein, Gemeenten als het Bedrijfsleven". Ronald is gecertificeerd trainer van het, in Nederland al meer dan 25 jaar succesvolle training- en coaching programma Best Year Yet, NLP, het Business Model Canvas, Business Model You en Waardepropositieontwerp. Lees verder > LinkedIn-profiel.