Trainers StappenMaken

 

Alice Pereboom

Wie mensen als belangrijkste kapitaal van een organisatie ziet, weet dat investeren in die mensen lucratief is. Wens je iedereen, organisatie breed, de best passende rol toe, maak dan gebruik van Alice’s expertise: ‘Intrinsieke Diversiteit’ (essentiële verschillen tussen mensen, die je niet aan de buitenkant ziet).

Daarnaast brengt ze waar nodig verborgen ‘onderstromen’ aan de oppervlakte, een potentiële bron van conflicten en haperende samenwerking. Door middel van training en coaching creëert ze bewustzijn op dit vlak en leert ze individuen en teams deze onderstromen te (h)erkennen en hanteren.  Door haar onderzoekende vorm van verslaglegging draagt ze bij aan terugkoppeling en verdieping. Dit alles leidt tot (meer) zelfsturing en zelforganisatie.

Alice is  CVI™-gecertificeerd en een van Nederlands meest ervaren coaches op het gebied van dit Core Values-onderzoek, een waardevol hulpmiddel bij het streven naar duurzame inzetbaarheid, blijvend ontwikkelen en optimale motivatie. Lees verder > LinkedIn-profiel.

Ronald Verhaaf

Het vermogen om de juiste vragen te stellen en kennis te delen maakt Ronald een fijne samenwerkingspartner. Voor een groep komt zijn plezier in performance naar boven. De klant krijgt altijd het beste, zowel in commitment als intellectuele inzet, waarbij Ronald kan putten uit een enorme ervaring in organisaties.

"Mensen iets aanreiken waardoor ze zelf vol vertrouwen de volgende stap in hun leven of carriere maken. Mensen verbinden met zichzelf, wat ze eigenlijk willen. En er dan vanuit hun talent, met nieuwe energie, voluit voor gaan. Dat geeft enorm veel voldoening en waardering. Dat is wat ik al geruime tijd met veel plezier doe binnen zowel het Sociaal Domein, Gemeenten als het Bedrijfsleven".

Ronald is gecertificeerd trainer van het, in Nederland al meer dan 25 jaar succesvolle training- en coaching programma Best Year Yet, NLP, het Business Model Canvas, Business Model You en Waarde Propositie Ontwerp. Lees verder > LinkedIn-profiel.