Trainingscyclus Floreren als Professional

De trainingsmodules voor teamontwikkeling in organisaties (>lees hier meer) zijn ook beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, met optimale loopbaankeuzes als inzet. Omdat groepsdynamiek van toegevoegde waarde is op individuele trajecten wordt gestart bij 6 tot 14 individuele deelnemers. Het is mogelijk om individueel in te schrijven en ook als groep. Lees hierover meer onder het kopje Inschrijving.

Zelfbewust richting geven aan je loopbaan doe je in meerdere stappen. De trainingscyclus  Floreren als Professional bestaat uit vier korte modules. Er wordt van een cyclus gesproken omdat de modules meerdere malen doorlopen kunnen worden; een effectieve manier om verder te verdiepen, nieuwe ervaringen een plek te geven, nog scherper te focussen en persoonlijke effectiviteit te optimaliseren.

De eerste intake bestaat uit een kort online onderzoek, gevolgd door een individueel gesprek om een indruk te krijgen van de ontwikkelingsfase waarin iemand zit en een passend advies voor de instapmodule te geven.

* = Bel ons over de mogelijkheden: tel.06-83166796.

Planning, Locatie en Prijs

Bij het bereiken van 6 inschrijvingen of meer wordt een module in overleg met de deelnemers ingepland, zowel qua datum als locatie*. De uiteindelijke keuze kan meerkosten met zich meebrengen op de basisprijs voor particulieren van € 599,- incl. btw p.p per tweedaagse module.

Voorinschrijving

Bij voorinschrijving voor een module wordt een bedrag van € 85,- incl. btw p.p. in rekening gebracht. Mochten er na 2 maanden nog onvoldoende inschrijvingen voor een module zijn dan kan dit bedrag worden teruggevraagd. Zodra een module definitief is ingepland wordt het resterende inschrijfgeld in rekening gebracht (hoogte verschilt per module).

*) Wie zekerheid wil dat een module binnen een bepaalde periode wordt ingepland kan medeorganisator worden. Informeer naar de mogelijkheden via tel.06-83166796.

Lees meer over: Modules Floreren als Professional

 

Welkom bij Stappen Maken!

Iedere stap die recht doet aan wie je bent en wat je bij te dragen hebt,

brengt je dichterbij jouw doel

 

Voorinschrijving of contact: