Trainingscyclus Professioneel Floreren

Zelfbewust richting geven aan je loopbaan doe je in meerdere stappen. De trainingscyclus Professioneel Floreren bestaat uit vier korte modules (een- of tweedaags) in een groep tot max. 14 personen. Als intake vindt een kort online onderzoek plaats gevolgd door een individueel gesprek.

Planning en Locatie

Bij het bereiken van 5 inschrijvingen of meer wordt een module in overleg met de deelnemers ingepland*. Met betrekking tot de reistijd wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de gemiddelde reistijd van deelnemers en trainers.

Voorinschrijving

Bij voorinschrijving voor een module wordt een bedrag van € 85,- incl. btw in rekening gebracht. Mochten er na 2 maanden nog onvoldoende inschrijvingen voor een module zijn dan kan dit bedrag worden teruggevraagd. Zodra een module definitief is ingepland wordt het resterende inschrijfgeld in rekening gebracht (hoogte verschilt per module).

*) Wie zekerheid wil dat een module binnen een bepaalde periode wordt ingepland kan medeorganisator worden. Informeer naar de mogelijkheden via tel.06-83166796

Lees meer over: Modules Professioneel Floreren

 

Welkom bij Stappen Maken!

Iedere stap die recht doet aan wie je bent en wat je bij te dragen hebt,

brengt je dichterbij jouw doel

 

Voorinschrijving of contact: