Interactieve kennismaking

Niet alleen praten, ook ervaren

Kennismaken met de trainers Ronald Verhaaf en Alice Pereboom kan tijdens een workshop. In anderhalf uur laten we je ervaren hoe we werken, wat er in een training aan de orde komt en hoe dat bijdraagt aan ontwikkeling, versterking en effectiviteit van een groep.

Workshop als verbindende activiteit

Lijkt het je wat, zo’n workshop? We bieden hem kosteloos aan indien je een gevarieerde groep ‘stakeholders’ bij elkaar haalt zoals teamleden, leidinggevenden en bijvoorbeeld leden van het MT, leden van de OR, samenwerkingspartners, leveranciers (intern of extern) etc. Daarmee is de workshop een event op zich; de start van meer onderlinge verbinding en de kans om elkaar beter te leren kennen. Je zult zien hoe waardevol de uitwisseling is.

In een evaluatiegesprek delen we graag onze bevindingen met de workshop. Het kan de basis zijn voor een eerste, goed gefundeerde ontwikkelstap van het team.

Zelfregulatie naar effectiviteit

Zelfregulerend maken van een team is het doel van de trainingen die Ronald Verhaaf en Alice Pereboom verzorgen. Hierbij is inzicht nodig in het grote doel (waarom doen we iets) en kunnen alle kwaliteiten en competenties ingezet worden die in een team aanwezig zijn, ook als ze buiten iemands functieprofiel vallen. Wij verstaan de kunst om dat wat gebruikt kan worden organisch te integreren in het team. We zorgen voor een basis van vertrouwen, voor gedeeld draagvlak en focus. We richten ons zowel op ieders eigenheid als op effectieve interactie. Het doel van de organisatie wordt gediend door een optimale bijdrage van het individu, dus zonder zichzelf te verloochenen of een ander te willen veranderen.

Inspiratie nodig? Netwerkwandeling

Als je wel met je team aan de slag wilt maar nog met allerlei vragen zit. Of als je over onze aanpak leest maar niet precies begrijpt waarom we dingen zo doen. En ook als je je eigen patronen eens wilt doorbreken en inspiratie zoekt. Ronald Verhaaf en Alice Pereboom organiseren regelmatig een netwerkwandeling* met professionals. Tijdens het wandelen zijn er leuke opdrachten en gaan we met elkaar in gesprek. Een prettige manier om in beweging te komen en de eerste stappen te maken naar nieuwe ontwikkelingen.

*) Meestal in de omgeving van Arnhem. Informeer naar data en andere locaties: tel.06-83166796

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Aanmelden