Workshops

Ken je ook dat gevoel? Om een volgende stap te willen maken?

Onder het motto "Het Begint Bij Jezelf" zet je letterlijk de eerste Stappen met deze Workshop. Stel je eens voor hoe je volgende stap er uit ziet? En wat is er dan voor nodig om daar te komen? Hoe klein of groot die eerste stap ook is. Die eerste cruciale stap begint bij jezelf. Jij hebt zelf alle hulpmiddelen beschikbaar om die Eerste Stap te maken.

Jij bent zelf je eigen inspiratiebron

Kom ook Kennismaken tijdens deze Workshop en laat je op een ontspannen wijze meenemen om je eigen creërend vermogen te stimuleren. Krijg nieuwe energie en nieuwe ideeën. Dus een prima workshop om je eerste stap te maken. Tijdens deze Workshop is er alle gelegenheid om onderling contacten te leggen, kennis en informatie uit te wisselen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen, te inspireren en mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken.
 

Ook Meer Uit Jezelf willen halen?

Doe dan mee met deze inspirerende workshops en ontdek hoe jij meer rendement en energie uit jezelf en je werk kunt halen. En ook nog voldoende energie overhoudt om thuis ook leuke dingen te doen.

Planning en Locatie

Bij het bereiken van 5 inschrijvingen of meer wordt een Workshop in overleg met de deelnemers ingepland*. Met betrekking tot de reistijd wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de gemiddelde reistijd van deelnemers en trainers. De workshop kan behalve binnen ook als Wandel Workshop worden ingepland. De Workshops kunnen zowel overdag, avond of in het weekend worden ingepland

*) Wie zekerheid wil dat een workshop binnen een bepaalde periode wordt ingepland kan medeorganisator worden. Informeer naar de mogelijkheden via tel.06-83166796

Wandel Workshop

Tijdens het wandelen ga je met leuke opdrachten met elkaar in gesprek en ontdek je hoe je op een ontspannen manier optimaal meer rendement uit jezelf haalt. Stap over je belemmeringen heen en kom in beweging.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Aanmelden